Fem Òdena AM presenta el seu projecte en un acte participatiu al nucli

Publicado por admin en

La trobada serà la segona de tres i tindrà lloc aquest dissabte 18 de maig a la Plaça Mestre Vila Vell, davant el pavelló municipal

Després d’haver iniciat les presentacions de projecte, amb un acte el passat divendres 3 de maig, al Centre de l’Espelt, el proper dissabte 18 tindrà lloc la segona presentació del projecte municipal de la candidatura republicana, aquest cop al nucli d’Òdena.

El projecte de Fem Òdena s’ha treballat de forma participativa, amb trobades de veïns, col·lectius i entitats de tot el municipi, i ara es presenta el resultat de les aportacions obtingudes, amb un acte obert a tots els veïns.

L’acte estarà plantejat de forma participativa i visual, per tal que els assistents que vulguin puguin també completar la feina feta amb altres aportacions, que seran recollides per la candidatura.

En aquest cas, i després d’haver fet una primera presentació a l’Espelt, la candidatura odenenca, la qual dóna molt de pes a tenir tots els nuclis i disseminats del poble representats en el seu equip, presentarà el projecte dissabte 18 de maig, a les 19h a la plaça Mestre Vila Vell d’Òdena, davant el pavelló municipal.

Fem Òdena convida a tots els veïns que vulguin, a assistir a l’acte de dissabte, sent el segon de tres, el tercer dels quals tindrà lloc el proper divendres 24 al Centre Cívic del Pla de la Masia.

Categorías: Notícies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *