Fem Òdena AM tanca la campanya amb un acte al Centre Cívic del Pla de la Masia

Publicado por admin en

La trobada serà la darrera que farà la formació municipal, el proper divendres 24 a les 20h

Després d’haver presentat ja el seu programa electoral a l’Espelt, en un primer acte, i el nucli d’Òdena, en un segon acte el passat dissabte 18 de maig, davant una gran afluència de públic, la formació municipal Fem Òdena AM tancarà la seva campanya aquest divendres 24 de maig, a les 20h en un acte participatiu al Centre Cívic del Pla de la Masia.

El projecte de la candidatura encapçalada per Maria Sayavera s’ha treballat de forma participativa entre els veïns i veïnes del municipi, a més d’altres col·lectius i entitats, i durant aquestes setmanes s’ha donat a conèixer, amb un acte a cadascun dels 3 principals nuclis, però també amb parades informatives que la formació ha anat fent els darrers dies.

L’acte, que clourà la campanya, estarà plantejat de forma participativa i visual, per tal que els assistents que vulguin puguin també completar la feina feta amb altres aportacions, que seran recollides per la candidatura.

Així, Fem Òdena convida a tots els veïns que vulguin, a assistir a l’acte de divendres 24 a les 20h, al Centre Cívic del Pla de la Masia.

Categorías: Notícies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *