Acte Presentació

Presentació de la Candidatura (Maig’23)

Un equip obert, transversal i amb total vocació pel municipi, aquestes són les persones candidates i tot l’equip de Fem Òdena:

El passat dia 22 d’Abril de 2023 es va fer al centre Unió Agrícola d’Òdena la presentació de la candidatura de Fem Òdena.

A la presentació, Jaume Xaus va començar valorant i agraint la feina feta per Maria i els regidors de Fem Òdena, ‘malgrat la COVID s’han fet coses i moltes que van estat bloquejades i ara s’estan fent’, va dir, tot demanant un aplaudiment pels ells.

Tot seguit es va presentar explicant que te 56 anys, Tot seguit es va presentar explicant que te 56 anys, està casat, té una filla i treballa de cap d’informàtica a una empresa d’Igualada. Va recordar la seva experiència com a tinent d’alcalde durant 8 anys portant hisenda, promoció econòmica, educació i noves tecnologies i les grans fites que es van aconseguir llavors, gràcies al treball dels regidors del moment així com dels que els van precedir, subratllant les repetides aprovacions, per unanimitat, dels pressupostos com a prova del seu tarannà de diàleg i consens en l’acció municipal.
‘Òdena sempre ha avançat quan hi ha hagut unitat i ha retrocedit quan hi ha divisió.’ va indicar.
Va confrontar la situació de llavors amb la d’ara on segons ell ‘torna a haver divisió i imposició a causa de que el grup més votat ja no governa, per que un pacte, als despatxos, els ha fet fora amb una moció de censura, fent alcalde a qui no va guanyar a les urnes.’

Davant aquesta realitat, va manifestar, que el grup Fem Òdena vol superarla i avançar, renovat, reforçat  i més fort amb un projecte per tothom basat aquest eixos:

Sostenibilitat: estalvi, medi ambient, mon rural, consum local i economia circular.

Persones: centrar-se en la gent gran, els joves, l’atenció social i l’ocupació.

Poble conjuntat: reconnectar els nuclis, equilibrar inversions i activitats als nuclis.

Participació: màxim diàleg i cooperació amb veïns i entitats, fent xarxa i participant en les decisions.

Valors: som treballadors, transversals, plurals, oberts, dialogants, inclusius i democràtics.

I ja per últim va presentar una llista de 21 persones més 10 de suport que conforman la candidatura de Fem Òdena tot dient al públic, ‘som el vostre equip, som Fem Òdena i tornem a fer-ho possible!’.

En acabar l’acte es va posar un vídeo amb la feina feta, van repartir roses i van concloure compartint un pica a pica amb els assistents.

Fotos de l’acte de presentació:

Equip Fem Òdena amb la distribució per nuclis: