Fem Òdena AM explica el seu projecte municipal als veïns i veïnes de l’Espelt

Publicado por admin en

L’acte es va celebrar al Centre de l’Espelt amb una cinquantena de persones

El passat divendres 3 de maig, la candidatura de Fem Òdena AM, encapçalada per la periodista Maria Sayavera, va presentar el seu projecte municipal en un acte participatiu a l’Espelt.

La pluja no va impedir que la sala del Centre del poble s’omplís d’una cinquantena de veïns i veïnes que varen poder escoltar la presentació del programa de la candidatura odenenca, en què es varen explicar les dotze prioritats a treballar, més la resta de propostes treballades mitjançant trobades de participació veïnal amb col·lectius i entitats del municipi.

L’equip de Fem Òdena va explicar en detall les propostes i a continuació va convidar a tots els assistents a participar amb les seves aportacions. Així, després d’un torn obert de preguntes, va tenir lloc un col·loqui, podent conversar amb tots els assistents i en què qui va voler, va deixar les seves aportacions al projecte per escrit.  

L’acte es va cloure amb un refrigeri. Fem Òdena celebrarà dos actes més, un al nucli d’Òdena, el proper dissabte 18 de maig i un acte final al Pla de la Masia, divendres 24.

Categorías: Notícies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *