COMUNICAT DE PREMSA (Abril- 2022)

Òdena, 14 d’abril del 2022

Fem Òdena lamenta que el PSC i el regidor Andreu Garcia fugin del consens municipal amb la presentació d’una moció de censura  

El grup d’esquerres veu la moció com una estratègia política a un any de les eleccions

Des de Fem Òdena lamentem la posició del grup de l’oposició PSC Òdena Progrés i del regidor independent Andreu Garcia, els quals, a un any d’acabar el mandat municipal, han decidit dinamitar l’estabilitat del consistori amb una moció de censura presentada sense cap argument de pes.

Fem Òdena vàrem entrar a govern, sent conscients d’estar en minoria però obrint de bat a bat les portes de l’ajuntament, per treballar de manera consensuada i conjunta tots i cadascun dels projectes que ens proposàvem tirar endavant. Aquesta manera de treballar ha inclòs recuperar els plens mensuals, afegir juntes de portaveus també cada mes i amb comissions informatives obertes a qualsevol qüestió fora de l’ordre del dia; el govern de Fem Òdena ha buscat sempre el consens i la bona entesa entre tots els grups municipals. A més, també hem obert l’Ajuntament a la ciutadania amb trobades obertes de forma periòdica per explicar l’acció de govern i escoltar al veïnat.

Des d’un inici, però, el grup del PSC no va participar de manera activa en la presa de decisions, mostrant-se sempre contrari als projectes de govern, mentre que la bona entesa amb el grup d’Òdena a Fons permetia la governabilitat, fins que a inicis d’aquest darrer any de mandat, el regidor d’aquesta formació va expressar el seu rebuig a l’alcaldessa –no aprovant el pressupost municipal-, i tot exigint-ne la dimissió, sense motiu aparent.

Des de Fem Òdena creiem doncs, que aquesta és una maniobra política, decidida de forma precipitada a poc més d’un any per a les eleccions municipals, comicis on la ciutadania pot expressar la seva opinió sobre l’acció de govern, de forma democràtica a les urnes. Així, veiem la moció com una estratègia per a intentar debilitar la bona acció de govern actual, el qual ha acomplert en gran part el seu programa electoral, malgrat haver de gestionar, pràcticament durant dos anys, una situació de pandèmia, gestió feta de manera exemplar des del treball conjunt de tots els ajuntaments de la Conca d’Òdena.

Fem Òdena lamentem doncs, que el municipi s’hagi de veure immers en aquesta situació, una moció de censura sense cap justificació, i apostem sempre per la convivència, la cordialitat i la bona entesa amb tot el veïnat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>