Fem Òdena AM presenta el seu projecte en un acte participatiu a l’Espelt

Publicado por admin en

La trobada serà la primera de tres i tindrà lloc aquest divendres 3 de maig al Centre de l’Espelt

El proper divendres 3 de maig, a les 20h al Centre de l’Espelt, tindrà lloc la presentació del projecte municipal de la candidatura de Fem Òdena.

Després d’haver treballat de forma participativa, amb trobades de veïns, col·lectius i entitats de tot el municipi, Fem Òdena presenta el resultat de les aportacions obtingudes, amb un acte obert a tots els veïns, el seu projecte de municipi.

L’acte serà el primer de tres, que es faran un a cadascun dels principals nuclis, i estarà plantejat de forma participativa i visual, per tal que els assistents que vulguin puguin també completar la feina feta amb altres aportacions, que seran recollides per la candidatura.

En aquest cas, també es presentaran els principals representats de l’Espelt a la candidatura odenenca, la qual dóna molt de pes a tenir tots els nuclis i disseminats del poble representats en el seu equip, per tal de poder treballar obertament per a tots ells.

Fem Òdena convida a tots els veïns que vulguin, a assistir a l’acte de divendres a l’Espelt, tot preveient de celebrar-ne dos més, un al nucli d’Òdena, el proper 18 de maig, i l’altre al Pla de la Masia, el 24 de maig.

Categorías: Notícies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *