La candidatura Fem Òdena AM presenta la seva llista per a les eleccions municipals del mes de maig

Publicado por admin en

L’acte va estar apadrinat per la diputada igualadina al Congrés, Carolina Telechea

La candidatura Fem Òdena AM, encapçalada per la periodista Maria Sayavera, va presentar divendres passat al Teatre Unió Agrícola d’Òdena la seva llista de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

L’acte va estar apadrinat per la diputada al Congrés, Carolina Telechea, qui va ressaltar la importància de la política municipal, com aquella més propera als veïns, i els valors republicans de fer una política propera, oberta i transversal, tal i com ho és l’equip de Fem Òdena. Telechea també va posar èmfasi en l’experiència de Sayavera, cap de llista de Fem Òdena, davant de l’administració pública, havent estat regidora i consellera comarcal.

Així, un vídeo que presentava totes les persones que formen part l’equip de Fem Òdena, tant de la llista com col·laboradors, va donar pas al parlament de Maria Sayavera, qui va explicar el procés de creació del grup i l’objectiu marcat, “crear un equip de treball qualificat, transversal, amb una clara voluntat integradora, sense posar etiquetes, obert i amb una total vocació per treballar per Òdena”, afirmava la candidata.

Sayavera també va ressaltar la figura de Carles Casanova, qui fins ara liderava la candidatura, i que serà a l’onzè lloc de la llista, fent el relleu de manera simbòlica al nou grup.

Així, l’acte va cloure amb la presentació de la llista dels onze regidors, una llista totalment renovada i amb representants dels nuclis més grans del municipi, Òdena, el Pla de la Masia i l’Espelt. D’aquesta manera, qui acompanyarà Maria Sayavera a la llista de Fem Òdena són, al número 2, Raül Galán, veí del Pla de la Masia, la també veïna del Pla, Alba Gallardo, com a número 3; al número 4 hi serà el veí del Passeig Sant Miquel, Pepe Copoví, i al 5è lloc, Vanesa Garcia, del Pla de la Masia; mentre que al 6è lloc, trobem el pagès Joan Estruch, de l’Espelt, i també de l’Espelt serà la setena persona, Ester Garriga; en Jordi Raventós, veí del Carrer Verdaguer serà qui ocuparà la vuitena posició, i al 9è lloc el seguirà l’espeltenca Gemma Aurich. Per tancar llista, al número 10 hi trobem el veí del Barri la Font, en Joan Planella, mentre que, com dèiem anteriorment, Carles Casanova serà qui tancarà la llista dels onze primers.

A banda d’aquests onze, Fem Òdena compta amb un equip molt més ampli, amb més d’una vintena de persones que col·laboren en el projecte i treballen per a fer una candidatura que esdevingui el millor reflex dels veïns de tot el municipi.

Categorías: Notícies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *