La candidatura Fem Òdena AM estrena web per donar a conèixer el projecte i apropar-se a la gent

Publicado por admin en

La formació liderada per Maria Sayavera ha inclòs propostes ciutadanes al seu programa electoral

Fem Òdena AM ha posat en marxa la web femodena.com a través de la qual donarà a conèixer tots els aspectes de la candidatura d’esquerres liderada per Maria Sayavera a les eleccions municipals.

El web presenta el seu projecte més ampli pel municipi, del qual en sorgiran les propostes concretes a treballar; un projecte creat a través de les reunions amb veïns, entitats i col·lectius del municipi, tot apostant per la participació ciutadana.

A més, la web també posa a disposició dels veïns una bústia ciutadana i diferents formes de contacte amb la formació, per tal de facilitar la comunicació i apropar-se a la gent, tot convidant a rebre propostes i suggeriments per treballar per Òdena.

“Volem oferir un projecte pel municipi elaborat a través de les opinions recollides dels veïns”, afirma Sayavera, “que sigui compartit per una gran majoria i que puguem treballar amb totes les forces municipals del poble”, assegura.

Categorías: Notícies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *