Maria Sayavera es presenta com alcaldable de la formació municipal Fem Òdena AM

Publicado por admin en

La número 2 de Junts per Òdena AM fa el salt a cap de llista per a les properes eleccions del mes de maig

Després de mesos de treball, el grup municipal Junts per Òdena AM, amb representació a l’ajuntament d’Òdena, ha renovat el grup de treball de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

Així, la formació passa a dir-se Fem Òdena AM, i la persona qui l’encapçalarà a les properes eleccions serà la periodista Maria Sayavera. Sayavera, consellera al Consell Comarcal de l’Anoia, amb quatre anys d’experiència com a regidora a govern a l’ajuntament odenenc i quatre a l’oposició, lidera la formació municipal, que treballa amb un projecte il·lusionador i renovat per a presentar-se als comicis del mes de maig.

La participació, un eix clau

Amb la voluntat de treballar colze a colze amb els veïns, el grup Fem Òdena AM es presenta a aquests comicis amb un projecte basat en eixos com la mobilitat, la participació ciutadana –clau a l’hora de crear un model de municipi per Òdena-, la posada en valor del patrimoni municipal, l’aposta per les polítiques socials i la promoció econòmica sostenible, creant sinergies comarcals i lligada a una millora de les infraestructures.

El grup local, amb persones provinents de totes les zones del municipi i perfils professionals diversos, ha treballat durant els darrers mesos per a crear un model de poble a partir de trobades amb veïns, entitats i col·lectius odenencs. Així, Fem Òdena AM aposta per fer del municipi un lloc per viure, gaudir i treballar, tot millorant el dia a dia dels seus veïns, escoltant-los i restant oberts a totes les opinions i punts de vista sobre el municipi, sempre apostant per a posar en valor tots els nuclis i les seves oportunitats de millora.  

Categorías: Notícies

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *